Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674283801

Amistoso 674283801 Información oficial sobre el partido 674283801 en Hattrick

24.03.2021 12:05:00

Los Jubiletas C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Jubiletas C.F.' en el partido 0 - 3 The W@rners Alineación oficial del equipo 'The W@rners' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Jubiletas C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Jubiletas C.F.' en el partido 0 - 1 The W@rners Alineación oficial del equipo 'The W@rners' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Jubiletas C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Memnun Menderes va fer al minut 28 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Piper Cajaraville, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

The W@rners

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Uriel Valderrábano va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 184 Minuto 51 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al W@rneres per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 51. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Uriel Valderrábano. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Marcel Nádvorník de W@rneres l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 60 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Uriel Valderrábano que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Es duien 24 minuts de partit jugats quan Martín Valdés va estar a punt de posar per davant a W@rneres amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Tobias Blumer va impedir un gol cantat.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de W@rneres a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Antonio Dondio va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hesam Eftekhari de W@rneres amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.