Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674273162

Amistoso (Int., RC) 674273162 Información oficial sobre el partido 674273162 en Hattrick

24.03.2021 09:15:00

Fanipol Alineación oficial del equipo 'Fanipol' en el partido 0 - 7 Tank Platoon United Alineación oficial del equipo 'Tank Platoon United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Fanipol Alineación oficial del equipo 'Fanipol' en el partido 0 - 7 Tank Platoon United Alineación oficial del equipo 'Tank Platoon United' en el partido
Tiene un resultado normal 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fanipol

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Fanipol van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 33, però Danila Zinouka va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 60 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Andrej Ramashevich, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Viachaslau Bahach es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andrej Ramashevich de Fanipol amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tank Platoon United

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): Platoon agafava avantatge al minut 2 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Jouni Hoppa amb mestria.
  • 181 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6, Olivier van Dommelen va augmentar l'avantatge de Platoon a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 15 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 15, Platoon va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Karl Lucas Schodritz.
  • 119 Minuto 63 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Winfried Küstennebel va treure un córner llarg cap al segon pal que en Pedro Varela Neto, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 4.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Winfried Küstennebel va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 5 per als visitants.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 74 de partit va donar a Platoon l'avantatge per 0 - 6. Soni Vahtola en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Winfried Küstennebel va augmentar l'avantatge de Platoon a 0 - 7 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Valentino Montecuollo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59 de partit, Soni Vahtola va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Winfried Küstennebel de Platoon va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.