Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674241863

Amistoso 674241863 Información oficial sobre el partido 674241863 en Hattrick

24.03.2021 12:05:00

Steaua del Grifo SAD Alineación oficial del equipo 'Steaua del Grifo SAD' en el partido 0 - 1 CHEPARDAL CF Alineación oficial del equipo 'CHEPARDAL CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Steaua del Grifo SAD Alineación oficial del equipo 'Steaua del Grifo SAD' en el partido 1 - 1 CHEPARDAL CF Alineación oficial del equipo 'CHEPARDAL CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,2 % 1,6 % 84,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steaua del Grifo SAD

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Steaua van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Albert Usach va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Steaua Adri Marsans quasi marca al minut 25 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Elkano Aldama l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Martín Barrenechea de Steaua es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jacme Taixé de Steaua es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.

CHEPARDAL CF

Goles Goles

  • 135 Minuto 74 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Ole Degenkolbe va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 1. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Anton Bieglmaier ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): CHEPARDAL va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 27, quan Ole Degenkolbe va quedar-se sol davant el porter Dzmitry Reginevich, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Ole Degenkolbe va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 60, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Dzmitry Reginevich va aconseguir desviar el seu xut a córner.