Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674231963

Amistoso (Int., RC) 674231963 Información oficial sobre el partido 674231963 en Hattrick

24.03.2021 12:25:00

Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Mediterraneo' en el partido 6 - 7 Borussia Bous Alineación oficial del equipo 'Borussia Bous' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Mediterraneo' en el partido 3 - 2 Borussia Bous Alineación oficial del equipo 'Borussia Bous' en el partido
Tiene bastante suerte 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,0 % 9,8 % 23,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mediterraneo

Goles Goles

  • 106 Minuto 8 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 8 i semblava que Mediterraneo desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte José Cerjo va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 0 per als visitants.
  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Després de 39 minuts de partit, Evgeni Sapundzhiev igualava per Mediterraneo en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 120 Minuto 43 (Gol de falta): Mediterraneo va agafar avantatge al minut 43 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Antonio Malatesta fent així el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, José Cerjo gairebé va marcar per a Mediterraneo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 223 Minuto 110 (Ocasión por la derecha): Mediterraneo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Chorche Mingorance en un 1 contra 1 amb el porter Leonard Testagrossa, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Chorche Mingorance de Mediterraneo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Mediterraneo, Antonio Malatesta, col·locà la pilota just a les mans d'en Leonard Testagrossa. El marcador: 3 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Boris Casasampere anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Mediterraneo.
  • 057 Minuto 125 (Penalti marcado (nervioso)): En Evgeni Sapundzhiev no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Leonard Testagrossa encara el va fer més i el marcador va situar-se 5 - 5 per a Mediterraneo.
  • 057 Minuto 127 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Mediterraneo 唐 (Tang) 少庆 (Shaoqing) va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Leonard Testagrossa va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 6 - 6
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Zenón da Vilavella de Mediterraneo va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Víctor Ballesta de Mediterraneo va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 6 - 6.

Borussia Bous

Goles Goles

  • 137 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 34 una excel·lent centrada de Kaplan Gündüz va arribar a Albert-Michael Ziemke, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 1 al marcador.
  • 137 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Stefan Hahn la va convertir en gol amb un remat de cap en Albert-Michael Ziemke tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 37 el marcador es va actualitzar: 1 - 2.
  • 162 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Albert-Michael Ziemke per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 14 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Américo Ibañez Aedo va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Borussia va estar a punt d'empatar al 57 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Gustaw Okoński que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Jean-François Barrau de Borussia, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Artemi Inguanzo en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Borussia, Silvio Zanola, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Borussia Ismael Möhle no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Artemi Inguanzo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 6.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Kaplan Gündüz va xutar fora per a Borussia, el marcador es va quedar igual: 6 - 6, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Borussia Otto Boostedt, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Artemi Inguanzo. El marcador continuava 6 - 6.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Gustaw Okoński va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 7.