Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674229253

Amistoso (Int., RC) 674229253 Información oficial sobre el partido 674229253 en Hattrick

24.03.2021 12:25:00

Dinamo de Badalona Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Badalona' en el partido 4 - 2 Cobra Ka'i Alineación oficial del equipo 'Cobra Ka'i' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Dinamo de Badalona Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Badalona' en el partido 4 - 0 Cobra Ka'i Alineación oficial del equipo 'Cobra Ka'i' en el partido
Tiene un resultado normal 4.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo de Badalona

Goles Goles

  • 114 Minuto 43 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 43. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Harald Haugen va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador 柯 (Ke) 聪曜 (Congyao) de Badalona va aconseguir igualar el partit al minut 89, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 122 Minuto 93 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Sergio Manuel Muriedas de Badalona aconseguir un gol al minut 93 que posava per davant els locals: 3 - 2.
  • 131 Minuto 105 (Gol por el centro): Al minut 105 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Gorka Aretxe, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Badalona.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Harald Haugen quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 41 minuts, en Harald Haugen no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en 柯 (Ke) 聪曜 (Congyao)! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Harald Haugen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Badalona se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Haroun Salti hauria d'haver estat gol al minut 66 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Badalona va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Haroun Salti la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Cobra Ka'i

Goles Goles

  • 138 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Armando Chiusso arribés a peus de Fredy Chaparro, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a CK el 0 - 1.
  • 171 Minuto 55 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 55, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Armando Chiusso es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Enrique Chilito va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Pelayo Gálvez, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Chilito de CK va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Svein Karlsen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.