Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674226766

Amistoso (Int.) 674226766 Información oficial sobre el partido 674226766 en Hattrick

24.03.2021 23:10:00

Broko Fc Alineación oficial del equipo 'Broko Fc' en el partido 6 - 1 La Quinta Del Yogurt Alineación oficial del equipo 'La Quinta Del Yogurt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Broko Fc Alineación oficial del equipo 'Broko Fc' en el partido 8 - 0 La Quinta Del Yogurt Alineación oficial del equipo 'La Quinta Del Yogurt' en el partido
Tiene mala suerte 7.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Broko Fc

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Gabriel Quintero, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Broko se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 25.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gabriel Quintero va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Broko pel centre va donar un gran resultat: el gol de Kurt Bhairosingh va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Broko va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gandolfo Bardotti progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Kurt Bhairosingh es va introduir dins la defensa central al minut 64, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Marek Wierzycki, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 1 per a Broko.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): El Broko ho intentava per la dreta per mitjà de Connor Bremner, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gandolfo Bardotti va estar a punt de sentenciar el partit al minut 57, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

La Quinta Del Yogurt

Goles Goles

  • 143 Minuto 55 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de La Quinta eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 55, Francisco José Vargas Porras va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rossend Llosada de La Quinta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.