Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674124537

Copa 674124537 Información oficial sobre el partido 674124537 en Hattrick

17.03.2021 12:15:00

Aguilas Real C.F. Alineación oficial del equipo 'Aguilas Real C.F.' en el partido 3 - 1 PSV Pakete Alineación oficial del equipo 'PSV Pakete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aguilas Real C.F. Alineación oficial del equipo 'Aguilas Real C.F.' en el partido 1 - 1 PSV Pakete Alineación oficial del equipo 'PSV Pakete' en el partido
Tiene suerte 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,7 % 49,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aguilas Real C.F.

Goles Goles

  • 111 Minuto 42 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 42, Markus Baudler de Aguilas empatava el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 els aficionats van embogir quan en Samuel Court va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Aguilas.
  • 130 Minuto 56 (Gol de falta): El gol de falta de Maurits Brocken sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 56 i ampliar l'avantatge de Aguilas a 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 6 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 6 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Maurits Brocken va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Aguilas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Markus Baudler, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 23 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Adriano Savagnone va estar a punt de sentenciar el partit al minut 70, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Markus Baudler va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, Adriano Savagnone gairebé va marcar per a Aguilas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

PSV Pakete

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 41, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ignaz Delgado es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 15 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Juan Galindo haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Pakete al minut 15.
  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Samuel Court va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.