Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FINISHER (1597912) - H.C. Marratxí (799717) » 674041236: T65/R9

Copa 674041236 Información oficial sobre el partido 674041236 en Hattrick

10.03.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 9

FINISHER Alineación oficial del equipo 'FINISHER' en el partido 1 - 3 H.C. Marratxí Alineación oficial del equipo 'H.C. Marratxí' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FINISHER Alineación oficial del equipo 'FINISHER' en el partido 0 - 3 H.C. Marratxí Alineación oficial del equipo 'H.C. Marratxí' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FINISHER

Goles Goles

  • 141 Minuto 10 (Gol de contra por el centro): El FNS era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en William Loftus va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del FNS sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Davide Agnoli, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 50 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

H.C. Marratxí

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Albert Pons que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 173 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Mauro Gama que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 90 de partit va donar a Marratxí l'avantatge per 1 - 3. Mauro Gama en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Albert Pons va marcar al minut 5 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Francisco Emanuel Soler va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 9, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Juan Recasens va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 13 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Lluís Ferrer va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Miquel Barceló va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 270 Minuto 49 (Ocasión de falta): En Stelian Miulescu va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 49. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Xisco Capó va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mauro Gama va fer una magnífica centrada, però la rematada de Raúl Tarazona va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Joan Sastre de Marratxí va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 79 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.