Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Armem-nos (800258) - Wonder FCA (989448) » 673789380: T65/R6

Copa 673789380 Información oficial sobre el partido 673789380 en Hattrick

17.02.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 6

Armem-nos Alineación oficial del equipo 'Armem-nos' en el partido 1 - 2 Wonder FCA Alineación oficial del equipo 'Wonder FCA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Armem-nos Alineación oficial del equipo 'Armem-nos' en el partido 1 - 1 Wonder FCA Alineación oficial del equipo 'Wonder FCA' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,9 % 37,1 % 30,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Armem-nos

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Román Gac, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Armem-nos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 21.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Tommi de Ruyter va estar a punt d'avançar els locals al minut 8 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Achilleas Mpoulikakis gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però José Miguel Bellucci va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 218 Minuto 110 (Ocasión evento especial córner peinado): Luis Fernando Platas hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Achilleas Mpoulikakis havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Wonder FCA

Goles Goles

  • 160 Minuto 90 (Gol de falta): Cristiano Maissen va empatar per a Wonder, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 173 Minuto 107 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Cristiano Maissen va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Maciej Wójtowicz quasi aconsegueix empatar per Wonder al minut 39, però Giancarlo Frosali va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Wonder va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Maciej Wójtowicz va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 87 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Maciej Wójtowicz, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 271 Minuto 102 (Ocasión por el centro): Wonder va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 102, quan Zemah Eytan va quedar-se sol davant el porter Giancarlo Frosali, però aquest va poder aturar el xut.
  • 215 Minuto 111 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Ahmed Abou Taleb va rebre molts aplaudiments. Al minut 111 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.