Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

dinamo de mi bici (309003) - Pythagorean Wanderers (315093) » 673789314: T65/R6

Copa 673789314 Información oficial sobre el partido 673789314 en Hattrick

17.02.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 6

dinamo de mi bici Alineación oficial del equipo 'dinamo de mi bici' en el partido 2 - 3 Pythagorean Wanderers Alineación oficial del equipo 'Pythagorean Wanderers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
dinamo de mi bici Alineación oficial del equipo 'dinamo de mi bici' en el partido 2 - 0 Pythagorean Wanderers Alineación oficial del equipo 'Pythagorean Wanderers' en el partido
Tiene un resultado normal 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dinamo de mi bici

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 els aficionats van embogir quan en Pablo Verea va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de dinamo.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Giovanbattista Giambertone, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a dinamo.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Artem Shitik de dinamo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Passaven 66 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Giovanbattista Giambertone va rematar alt.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Noah Birney gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Hafith Kamil Al-Tooby va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 76 quan Pablo Verea de dinamo gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 221 Minuto 92 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Noah Birney va estar a punt d'avançar els locals al minut 92 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 212 Minuto 111 (Ocasión por la izquierda): El jugador de dinamo Andreu Eroles quasi va assolir l'empat al minut 111 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Giovanbattista Giambertone de dinamo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andreu Eroles de dinamo es va emportar una amonestació al minut 58 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Valentin Lore de dinamo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Pythagorean Wanderers

Goles Goles

  • 142 Minuto 75 (Gol de contra por la izquierda): Javier Sáinz Quintana va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Purple i marcant el 2 - 1.
  • 140 Minuto 81 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Purple va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Carlos Laso aconseguint el 2 - 2.
  • 143 Minuto 93 (Gol de contra por la derecha): Guillermo Olmo va marcar al minut 93 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Purple, l'equip va recuperar la pilota al minut 16 i va contraatacar. En Carlos Laso va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 22, quan en Diego Acero va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Purple va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Francisco Vicente Solano va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Purple sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Guillermo Olmo, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 77 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 281 Minuto 112 (Ocasión por el centro): Wolfang 'Amadeus' Bustos quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Vincenzo Renzi, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Salva Valcárcel es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.