Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atl. teleko (435241) - Perico UTD (1587777) » 673698944: T65/R5

Copa 673698944 Información oficial sobre el partido 673698944 en Hattrick

10.02.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 5

Atl. teleko Alineación oficial del equipo 'Atl. teleko' en el partido 2 - 0 Perico UTD Alineación oficial del equipo 'Perico UTD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atl. teleko Alineación oficial del equipo 'Atl. teleko' en el partido 2 - 2 Perico UTD Alineación oficial del equipo 'Perico UTD' en el partido
Tiene un resultado normal 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,7 % 29,0 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atl. teleko

Goles Goles

  • 185 Minuto 93 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del teleko van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Harald Schrotz va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 106 (Gol por el centro): Al minut 106 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Íñigo Fominaya, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a teleko.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de teleko la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Harald Schrotz va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): teleko va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Bozorgmehr Khajenasiri va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Oier Olazabal.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Tauro Galve del teleko ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65, Harald Schrotz arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 107 (Ocasión por la izquierda): Al minut 107, Bozorgmehr Khajenasiri gairebé va marcar per a teleko des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tauro Galve de teleko es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.

Perico UTD

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 74 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Võ Mạnh Hiếu, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.