Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Guajes F.C. (314029) - Chiseira F.C. (1595807) » 673698920: T65/R5

Copa 673698920 Información oficial sobre el partido 673698920 en Hattrick

10.02.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 5

Los Guajes F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Guajes F.C.' en el partido 1 - 2 Chiseira F.C. Alineación oficial del equipo 'Chiseira F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Guajes F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Guajes F.C.' en el partido 2 - 1 Chiseira F.C. Alineación oficial del equipo 'Chiseira F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,6 % 0,9 % 11,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Guajes F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Los Guajes prenia la batuta de l'encontre al minut 13, quan en Otis Croney va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 es va veure una gran oportunitat per a Los Guajes per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Charel Laenen, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Efraim Bartana va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): 正和 (Masakazu) 濱野 (Hamano) hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Herminio Zacarías havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Serafim Matos va estar a punt d'empatar per a Los Guajes quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Răzvan Gogancea va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, Erik Palkó va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): 正和 (Masakazu) 濱野 (Hamano) de Los Guajes va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 83, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Alex Camarguinho va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 正和 (Masakazu) 濱野 (Hamano) de Los Guajes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Chiseira F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Matthew Cameron, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 21.
  • 171 Minuto 69 (Gol por el centro): Amb 69 minuts jugats, Dorinel Neacşu de Chiseira va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Dániel Kőfaragó va marcar al minut 2 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 262 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Chiseira va estar a punt d'empatar al 15 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Cosmin Rogoveanu que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Chiseira va anar a parar a la dreta de l'atac on en Eduardo Camón, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Matthew Cameron de Chiseira va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eduardo Camón de Chiseira amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.