Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almendricos C F (30976) - Republica de Freedonia (774741) » 673698906: T65/R5

Copa 673698906 Información oficial sobre el partido 673698906 en Hattrick

10.02.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 5

Almendricos C F Alineación oficial del equipo 'Almendricos C F' en el partido 7 - 8 Republica de Freedonia Alineación oficial del equipo 'Republica de Freedonia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Almendricos C F Alineación oficial del equipo 'Almendricos C F' en el partido 5 - 1 Republica de Freedonia Alineación oficial del equipo 'Republica de Freedonia' en el partido
Tiene suerte 4.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,9 % 0,6 % 9,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almendricos C F

Goles Goles

  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Almendricos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Jan Daszyński va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.
  • 113 Minuto 78 (Gol por la derecha): Després de 78 minuts de partit, Danis Šukajevas igualava per Almendricos en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 95 (Gol por la izquierda): Almendricos prenia la batuta de l'encontre al minut 95, quan en Armin Zottler va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Armin Zottler del Almendricos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 201 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Danis Šukajevas va disposar d'una bona oportunitat al minut 29, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Jordão Duarte va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Patrick Ashen de Almendricos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Elazar Algarra en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Almendricos Teo Montiel no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Elazar Algarra es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Paco Reina de Almendricos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Elazar Algarra en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 6.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Pedro Delpás va xutar fora per a Almendricos, el marcador es va quedar igual: 7 - 7, ja es veia a venir!

Republica de Freedonia

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): En Joaquín Silos donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 21 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Dávid Darida va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 27, i va fer pujar el 0 - 2 per a Republica.
  • 161 Minuto 96 (Gol por el centro): Al minut 96 en Francesc Aubach va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Republica la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Joaquín Silos al minut 52, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Gabriel-Cristian Horţ quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Patrick Ashen, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Fernando Rodrigo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Republica va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 86, quan Joaquín Silos va quedar-se sol davant el porter Patrick Ashen, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 104 (Ocasión por la derecha): Andrei Ardac va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Patrick Ashen, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Francesc Aubach de Republica va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Republica, Ángel Clemente Seivane, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Filip Uhrík anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Republica.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Republica, Gabriel-Cristian Horţ, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Republica, Fernando Rodrigo, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 7 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Republica Andrei Ardac no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Patrick Ashen es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 8.