Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bictorioso (1332365) - BRB Nero II (1585935) » 673698823: T65/R5

Copa 673698823 Información oficial sobre el partido 673698823 en Hattrick

10.02.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 5

bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido 1 - 4 BRB Nero II Alineación oficial del equipo 'BRB Nero II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido 3 - 2 BRB Nero II Alineación oficial del equipo 'BRB Nero II' en el partido
Tiene mala suerte 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,9 % 23,5 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bictorioso

Goles Goles

  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 32, Jomoh Bujosi de bictorioso empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): bictorioso va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Tomàs Llagostera va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mhammad Touhami.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 es va veure una gran oportunitat per a bictorioso per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Josep Antoni Sanromà, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): bictorioso va estar a punt de posar-se per davant al minut 33 però Víctor Gorostazu va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 203 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): bictorioso va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Jomoh Bujosi va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

BRB Nero II

Goles Goles

  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): Samuli Päiväniemi va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Nero i marcant el 0 - 1.
  • 173 Minuto 47 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Simeó Soler va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 183 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al minut 57, un xut de Samuli Päiväniemi des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Angelo Chiascione, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Ángel Interiana va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 12, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Josema Torrellas va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Soulaïmane Chafi de Nero va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gino Zecca de Nero va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.