Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Bohaio City (1337820) - Balompédica Valentina (1417115) » 673698636: T65/R5

Copa 673698636 Información oficial sobre el partido 673698636 en Hattrick

10.02.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 5

Ticas Alineación oficial del equipo 'Ticas' en el partido 2 - 0 Balompédica Valentina Alineación oficial del equipo 'Balompédica Valentina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ticas Alineación oficial del equipo 'Ticas' en el partido 1 - 2 Balompédica Valentina Alineación oficial del equipo 'Balompédica Valentina' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,8 % 6,0 % 73,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ticas

Goles Goles

  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 40 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Ticas. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Jaroslav Plichta xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 130 Minuto 41 (Gol de falta): El gol de falta de Matteo Azzarini sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 41 i ampliar l'avantatge de Ticas a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Ticas van sortir al contraatac amb encert al minut 39, però Nick Samer no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 230 Minuto 58 (Ocasión de falta): Al minut 58, Matteo Azzarini gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 230 Minuto 76 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 76 podia haver acabat en gol, però Jimmy Wyatt va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joakim Jehannin de Ticas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andrei Şontea.

Balompédica Valentina

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Moisés Torrejón de Valentina, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 16, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, un refús desafortunat de Duskor Zumaia, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Raúl Sanz Escribano no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 240 Minuto 59 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Valentina van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 59 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Gonzalo Nieva, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 251 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Diego Gabás va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Duskor Zumaia.
  • 253 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 74 en Raúl Sanz Escribano va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Duskor Zumaia va impedir que reduïssin les diferències al marcador.