Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Meshitos FC (1459912) - Cosmos Sport Catalonia (441471) » 673586950: T65/R4

Copa 673586950 Información oficial sobre el partido 673586950 en Hattrick

03.02.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 4

Meshitos FC Alineación oficial del equipo 'Meshitos FC' en el partido 3 - 1 Gramu SL Alineación oficial del equipo 'Gramu SL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Meshitos FC Alineación oficial del equipo 'Meshitos FC' en el partido 4 - 0 Gramu SL Alineación oficial del equipo 'Gramu SL' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Meshitos FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87, Köbi Schmutz va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 121 Minuto 104 (Gol por el centro): Köbi Schmutz va donar a Meshitos un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 118 Minuto 110 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 110, el Meshitos va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Manuel Inoriza, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Vitalic Fudulu va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Meshitos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Alan Ellul Bonici va estar a punt de marcar al minut 71 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Hasan Nasir quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 221 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Köbi Schmutz! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Gramu SL

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Hektor Rękoś quedar desmarcat i marcar per a Gramu al minut 30. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gramu va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Diego Torres va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gramu va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gerard Sarqueda, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Diego Torres va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 240 Minuto 85 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Gramu sortien al contraatac. La falta llançada per Alejandro Vera va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): William Obregón de Gramu es va emportar una amonestació al minut 88 per provocar un rival.