Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almusafes CF (435349) - TARAZONA ASCENSO ARAGON (118869) » 673586905: T65/R4

Copa 673586905 Información oficial sobre el partido 673586905 en Hattrick

03.02.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 4

Incubus sporting Alineación oficial del equipo 'Incubus sporting' en el partido 4 - 5 Panteres Negres Alineación oficial del equipo 'Panteres Negres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Incubus sporting Alineación oficial del equipo 'Incubus sporting' en el partido 2 - 0 Panteres Negres Alineación oficial del equipo 'Panteres Negres' en el partido
Tiene suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Incubus sporting

Goles Goles

  • 113 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els jugadors del Incubus amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 81, deixant Napalys Rasimavičius en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 27 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Napalys Rasimavičius gairebé marca per a Incubus al minut 27 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Incubus per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 32, quan Linus Pihlhall va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Eduard Galcea va estar a punt d'acabar en gol al minut 44, però el porter visitant Ezio Di Noia va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Napalys Rasimavičius va estar a punt d'avançar els locals al minut 44 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Mika Kudjoi del Incubus ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Antti Saarikko va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Incubus se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 104 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Mika Kudjoi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 105 (Ocasión por la derecha): Incubus va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Napalys Rasimavičius en un 1 contra 1 amb el porter Ezio Di Noia, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 110 (Ocasión por la derecha): Al minut 110 es va veure una gran oportunitat per a Incubus per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per José Manuel Eslava, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Incubus, Linus Pihlhall, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Mattin Latsagabater xutant per a Incubus va fer anar la pilota just on la volia, però Ezio Di Noia, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Lauritz Engel anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Incubus.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Napalys Rasimavičius de Incubus, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ezio Di Noia en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Radu Timiş de Incubus va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Panteres Negres

Goles Goles

  • 141 Minuto 73 (Gol de contra por el centro): El Panteres era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Maxime Meuret va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 3 (Ocasión de contra de falta): Panteres va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Maxime Meuret va anar a parar a les mans del porter.
  • 225 Minuto 93 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Jeroni Mercader va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Maxime Meuret va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Sergo Mahlamaa de Panteres, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Wilhelm Stål en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Panteres Ezio Di Noia no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Wilhelm Stål es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Aistis Smilgys de Panteres, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Wilhelm Stål en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.