Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bulla (434372) - Barrigeta (487028) » 673586712: T65/R4

Copa 673586712 Información oficial sobre el partido 673586712 en Hattrick

03.02.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 4

Bulla Alineación oficial del equipo 'Bulla' en el partido 0 - 2 Barrigeta Alineación oficial del equipo 'Barrigeta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bulla Alineación oficial del equipo 'Bulla' en el partido 0 - 1 Barrigeta Alineación oficial del equipo 'Barrigeta' en el partido
Tiene un resultado normal 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bulla

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 52 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Christos Tempelopoulos, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Bulla van sortir al contraatac amb encert al minut 58, però Blair Considine no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 211 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Nacho Horbeña hauria d'haver estat gol al minut 71 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bulla va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jean-Marie de Smaele, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Christos Tempelopoulos de Bulla va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Barrigeta

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 27, quan Ronald Vandelanote va posar els visitants Barrigeta per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 82, Barrigeta va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Eduard Pasqual.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 12 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 12 la va desaprofitar Ryszard Miziński de Barrigeta, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): En Maximus Erlen va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Eduard Pasqual, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Eduard Pasqual va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Eduard Pasqual va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Valentí Cerqueda rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Shadi Tayyem de Barrigeta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.