Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la bodera (436404) - San Benito F.C. (434949) » 673586640: T65/R4

Copa 673586640 Información oficial sobre el partido 673586640 en Hattrick

03.02.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 4

la bodera Alineación oficial del equipo 'la bodera' en el partido 3 - 4 San Benito F.C. Alineación oficial del equipo 'San Benito F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
la bodera Alineación oficial del equipo 'la bodera' en el partido 4 - 1 San Benito F.C. Alineación oficial del equipo 'San Benito F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la bodera

Goles Goles

  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Felipe Sierra Galán, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del San Benito. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Paco Gavarrón la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del bodera es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 29.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): bodera va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Sergio Vázquez Torres va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Borislav Dimitrov al minut 57 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Hermenegild Aguilella va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El bodera ho intentava per la dreta per mitjà de Sergio Vázquez Torres, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Sergio Vázquez Torres de bodera va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

San Benito F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 68 (Gol de contra por el centro): San Benito va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 68, quan Nolasco Guardamino, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 1.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Jorge Cordonie va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de San Benito, David Marín Aragón, que va marcar, sense saber com, el 3 - 2.
  • 162 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Jorge Cordonie va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 3 - 3 al minut 78.
  • 173 Minuto 80 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jorge Manlio va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 de partit, José Manuel Calzador quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jorge Manlio ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.