Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vtuber manter (994950) - RCD Clariana (1592007) » 673586582: T65/R4

Copa 673586582 Información oficial sobre el partido 673586582 en Hattrick

03.02.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 4

Atletico de Madrid SAD Alineación oficial del equipo 'Atletico de Madrid SAD' en el partido 3 - 7 LOS CALANDRAKAS Alineación oficial del equipo 'LOS CALANDRAKAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Atletico de Madrid SAD Alineación oficial del equipo 'Atletico de Madrid SAD' en el partido 3 - 6 LOS CALANDRAKAS Alineación oficial del equipo 'LOS CALANDRAKAS' en el partido
Tiene un resultado normal 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,7 % 6,0 % 73,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico de Madrid SAD

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Rüdiger Aufhausen va donar a Aleti un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 108 Minuto 44 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Rafael Millán és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Stefano Simbula perquè aconseguís el 2 - 3. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 112 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Aleti equilibrava la balança al minut 44. En Rüdiger Aufhausen, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Stefano Simbula hauria d'haver estat gol al minut 44 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

LOS CALANDRAKAS

Goles Goles

  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 40 minuts Geoff Luo va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Orlandino Pereira que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a CALANDRAKAS.
  • 184 Minuto 44 (Gol de penalti): Al minut 44 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de CALANDRAKAS, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Johann Handke va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.
  • 172 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Vladyslav Raevskiy quedar desmarcat i marcar per a CALANDRAKAS al minut 61. El marcador es va posar aleshores 3 - 4 pels visitants.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al 79 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a CALANDRAKAS augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Akziz Moustablid es rifés el porter i marqués el 3 - 5.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Orlandino Pereira de CALANDRAKAS l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 3 - 6 al minut 80 de partit.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Edmond Vandegehuchte, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 7 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 90 (Ocasión de falta): Johann Handke va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Luis Ares de CALANDRAKAS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Akziz Moustablid de CALANDRAKAS es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Goffredo Silvestri de CALANDRAKAS es va guanyar la targeta groga merescudament.