Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A LO LOCO F.C (1601089) - ESTE AGUA DEL PALLARÉS (122392) » 673432762: T65/R3

Copa 673432762 Información oficial sobre el partido 673432762 en Hattrick

27.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 3

A LO LOCO F.C Alineación oficial del equipo 'A LO LOCO F.C' en el partido 0 - 2 ESTE AGUA DEL PALLARÉS Alineación oficial del equipo 'ESTE AGUA DEL PALLARÉS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A LO LOCO F.C Alineación oficial del equipo 'A LO LOCO F.C' en el partido 2 - 1 ESTE AGUA DEL PALLARÉS Alineación oficial del equipo 'ESTE AGUA DEL PALLARÉS' en el partido
Tiene mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,4 % 0,7 % 10,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A LO LOCO F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Dragoş Zamfir va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de LOCO se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 37 (Ocasión de falta): En Nicolás Darío Barba es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pietro Bonariva es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

ESTE AGUA DEL PALLARÉS

Goles Goles

  • 173 Minuto 64 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jesús Pellicer va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 143 Minuto 82 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de PALLARÉS eren letals, i Kent Marbjerg va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de PALLARÉS van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Adnane Boukachni va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 209 Minuto 19 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Pablo Argüelles va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Serafim Bakhirev. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): PALLARÉS quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Kent Marbjerg va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Després de 77 minuts, Pablo Argüelles va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jonathan Ariel Lucero va estar atent i va desviar la pilota a córner.