Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Agrupación Deportiva Ceuta C.F. (121735) - Los Recios de Gonzus (1433110) » 673432725: T65/R3

Copa 673432725 Información oficial sobre el partido 673432725 en Hattrick

27.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 3

Ultras Kaballas Alineación oficial del equipo 'Ultras Kaballas' en el partido 5 - 1 Los Recios de Gonzus Alineación oficial del equipo 'Los Recios de Gonzus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ultras Kaballas Alineación oficial del equipo 'Ultras Kaballas' en el partido 3 - 1 Los Recios de Gonzus Alineación oficial del equipo 'Los Recios de Gonzus' en el partido
Tiene suerte 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ultras Kaballas

Goles Goles

  • 112 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Kaballas s'esgargamellaven dempeus per esperonar Pacífico Maestre Felices que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 8 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Passats 27 minuts, Faycán Arnalich Fernández, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Kaballas es posava per davant!
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Peng Sreng es va introduir dins la defensa central al minut 28, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 106 Minuto 63 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Faycán Arnalich Fernández va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 63, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Kaballas, mentre ja celebrava el 4 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Kaballas a 5 - 1. Peng Sreng va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Al minut 7, Valeriano Echazarreta va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jesús Bochini al minut 85 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Claudio Gómez de Pedroso va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Elizaycine de Kaballas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Valeriano Echazarreta de Kaballas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Los Recios de Gonzus

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Cătălin-Marius Bănică que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Recios.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 81 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Stipe Vrkić amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.