Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gol del Lugo (991270) - Mogatar C.F. (315051) » 673432674: T65/R3

Copa 673432674 Información oficial sobre el partido 673432674 en Hattrick

27.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 3

Gol del Lugo Alineación oficial del equipo 'Gol del Lugo' en el partido 2 - 1 Ronaldin Team Alineación oficial del equipo 'Ronaldin Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Gol del Lugo Alineación oficial del equipo 'Gol del Lugo' en el partido 4 - 1 Ronaldin Team Alineación oficial del equipo 'Ronaldin Team' en el partido
Tiene mala suerte 3.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,2 % 0,3 % 7,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gol del Lugo

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Lugo, atacant per l'esquerra al minut 24, va aprofitar el magnífic llançament de Wincenty Okarmus per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 123 Minuto 109 (Gol por la derecha): El jugador Adrian Cojan de Lugo, després de 109 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Paulo Sousa, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Paulo Sousa una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 49, però una magnífica aturada de Gideon Gonschorek va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Romuald Służalec del Lugo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Adrian Cojan va estar a punt d'acabar en gol al minut 84, però el porter visitant Gideon Gonschorek va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Romuald Służalec de Lugo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Wincenty Okarmus de Lugo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Ascarrunz.

Ronaldin Team

Goles Goles

  • 163 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Mikkel Damm que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Buna El-Mourabit quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): 吴 (Wu) 崇彬 (Chongbin) estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Peyman Behzadipour, als 43 minuts, va fallar per ben poc.
  • 263 Minuto 114 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Vicente Gaya sol davant la porteria al minut 114, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vicente Gaya de Ronaldin la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.