Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Red Style. (1372463) - Hipotecado (1437220) » 673432474: T65/R3

Copa 673432474 Información oficial sobre el partido 673432474 en Hattrick

27.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 3

Red Style. Alineación oficial del equipo 'Red Style.' en el partido 1 - 0 Hipotecado Alineación oficial del equipo 'Hipotecado' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Red Style. Alineación oficial del equipo 'Red Style.' en el partido 2 - 0 Hipotecado Alineación oficial del equipo 'Hipotecado' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Red Style.

Goles Goles

  • 187 Minuto 80 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Style. volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 80 van aconseguir marcar quan en Ramón Xavier Bazan va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 1 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Matteo Maestroni de Style. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Zaqueo Herreros de Style. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Hipotecado

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 13 (Ocasión de contra de falta): Hipotecado va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Reda Kahli va anar a parar a les mans del porter.
  • 208 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Isidoor Jeanfils va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 30. En Rüştü Barış Duhan va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 208 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Isidoor Jeanfils de Hipotecado va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Ronen Zimmermann que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 289 Minuto 41 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Anders Hval va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Alexis Sahlstål el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Anders Hval va marcar al minut 42 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Anders Hval va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Rüştü Barış Duhan quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Giacomo Celeghini de Hipotecado amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.