Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bayern de la venta (310161) - puñeteros (1431168) » 673432385: T65/R3

Copa 673432385 Información oficial sobre el partido 673432385 en Hattrick

27.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 3

bayern de la venta Alineación oficial del equipo 'bayern de la venta' en el partido 1 - 0 Atletico las rosas S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atletico las rosas S.A.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
bayern de la venta Alineación oficial del equipo 'bayern de la venta' en el partido 2 - 0 Atletico las rosas S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atletico las rosas S.A.D' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bayern de la venta

Goles Goles

  • 121 Minuto 112 (Gol por el centro): Al minut 112 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Antoni Josep Pardines ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, bayern es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 es va veure una gran oportunitat per a bayern per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mario Macinanti, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 32 (Ocasión de falta): En Francisco Cervela es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Cătălin-Sorin Irimia va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Antoni Sanjaume va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): bayern per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 72, quan Abdelouali El-Alami va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 115 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mátyás Kincses.

Atletico las rosas S.A.D

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Jordi Toscas de Atletico, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 43, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Atletico va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de 冯 (Feng) 淮良 (Huailiang), però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, 冯 (Feng) 淮良 (Huailiang) de Atletico es va guanyar la targeta groga merescudament.