Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vicemarc (774636) - Tavernes (1430383) » 673432328: T65/R3

Copa 673432328 Información oficial sobre el partido 673432328 en Hattrick

27.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 3

vicemarc Alineación oficial del equipo 'vicemarc' en el partido 2 - 4 Tavernes Alineación oficial del equipo 'Tavernes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
vicemarc Alineación oficial del equipo 'vicemarc' en el partido 1 - 3 Tavernes Alineación oficial del equipo 'Tavernes' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,6 % 3,9 % 77,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vicemarc

Goles Goles

  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): vicemarc equilibrava la balança al minut 39. En Alex Cardozo, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 102 Minuto 51 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de vicemarc van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Lothar Kazimir en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a vicemarc va estar a punt d'arribar en un córner. En Radu Caracaş va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 202 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): En Pepe Silva Frias de vicemarc es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 56, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tavernes

Goles Goles

  • 137 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 37 una excel·lent centrada de Joan Antoni Salom va arribar a Sergio Velasco Pando, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 1 al marcador.
  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): Tavernes agafava avantatge al minut 41 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Jesús Alberto Galardi amb mestria.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Enaitz Lekarotz va augmentar l'avantatge de Tavernes a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 52 (Gol por la derecha): Al 52 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Tavernes augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Joan Antoni Salom es rifés el porter i marqués el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Tavernes a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Óscar Zugasti va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 215 Minuto 21 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Óscar Zugasti que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Patxi Sevilla que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Óscar Zugasti va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.