Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

astigi s.a.d. (435290) - Meshitos FC (1459912) » 673432248: T65/R3

Copa 673432248 Información oficial sobre el partido 673432248 en Hattrick

27.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 3

astigi s.a.d. Alineación oficial del equipo 'astigi s.a.d.' en el partido 1 - 3 Meshitos FC Alineación oficial del equipo 'Meshitos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
astigi s.a.d. Alineación oficial del equipo 'astigi s.a.d.' en el partido 0 - 4 Meshitos FC Alineación oficial del equipo 'Meshitos FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

astigi s.a.d.

Goles Goles

  • 142 Minuto 61 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Shachar Mazeh de astigi va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.

Meshitos FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 17 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Köbi Schmutz el va rematar Natxo Valdés Velázquez amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Patrik Lyhmar de Meshitos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 43 de partit.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Patrik Lyhmar va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 73, i va fer pujar el 1 - 3 per a Meshitos.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 de partit, Hasan Nasir va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Alan Ellul Bonici després de 20 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Hinzpeter Blohmsen va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Després de 38 minuts, Daniel Larco va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Hinzpeter Blohmsen va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Köbi Schmutz. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 216 Minuto 90 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Szymon Wroniszewski va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Hasan Nasir, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.