Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Deportivo Triana Tresjuncos (121996) - sonarteam (991545) » 673432220: T65/R3

Copa 673432220 Información oficial sobre el partido 673432220 en Hattrick

27.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 3

Airiños de Oklahoma Alineación oficial del equipo 'Airiños de Oklahoma' en el partido 3 - 2 sonarteam Alineación oficial del equipo 'sonarteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Airiños de Oklahoma Alineación oficial del equipo 'Airiños de Oklahoma' en el partido 2 - 2 sonarteam Alineación oficial del equipo 'sonarteam' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 32,1 % 40,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Airiños de Oklahoma

Goles Goles

  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): Yıldıray Zahir va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Oklahoma, Jere Kajula, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): Oklahoma va aconseguir el 2 - 0 quan Ramiro Andrés Domingorena va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 122 Minuto 101 (Gol por la izquierda): Oklahoma prenia la batuta de l'encontre al minut 101, quan en Alberto Dazne va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Francisco Doms! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35, Jere Kajula arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Oklahoma va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jere Kajula en un 1 contra 1 amb el porter Dominic Dankwah, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 es va veure una gran oportunitat per a Oklahoma per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jere Kajula, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 236 Minuto 64 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Juan Carlos Montoya Heredia es va comportar com un juvenil al minut 64 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Jere Kajula va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Oklahoma se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

sonarteam

Goles Goles

  • 151 Minuto 29 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 29, el jugador visitant Jorge Vicente Regidor va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 163 Minuto 31 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 31 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Pedro Urtaran.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Xose Gómez va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): sonarteam va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Inocencio Alderete va desviar el xut final de Juan Carlos Montoya Heredia després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Xose Gómez va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 68, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Inocencio Alderete va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Jorge Vicente Regidor va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Inocencio Alderete, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 260 Minuto 108 (Ocasión de falta): En Dionisiy Nedyshilov, al minut 108 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.