Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hattrick Barça (1456628) - RIVADA C.F. (1431854) » 673432124: T65/R3

Copa 673432124 Información oficial sobre el partido 673432124 en Hattrick

27.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 3

Hattrick Barça Alineación oficial del equipo 'Hattrick Barça' en el partido 6 - 4 RIVADA C.F. Alineación oficial del equipo 'RIVADA C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hattrick Barça Alineación oficial del equipo 'Hattrick Barça' en el partido 1 - 1 RIVADA C.F. Alineación oficial del equipo 'RIVADA C.F.' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,5 % 10,7 % 65,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hattrick Barça

Goles Goles

  • 113 Minuto 68 (Gol por la derecha): Després de 68 minuts de partit, Federico Comfort igualava per Hattrick en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 6 per blocar una centrada d'en Pavel Vylupka va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Hattrick.
  • 236 Minuto 16 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Olav Krohn no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Federico Comfort estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 212 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, Timo Ruotsala va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vojo Dzurovski va estar a punt d'acabar en gol al minut 75, però el porter visitant Antti Masalin va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 101 (Ocasión por el centro): En Timo Ruotsala del Hattrick ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dean Bratun.
  • 511 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nils Risa de Hattrick es va emportar una amonestació al minut 105 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Salah Bilhab anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Hattrick.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Lubomír Krištof de Hattrick, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Antti Masalin en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Nils Risa va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Pavel Vylupka de Hattrick, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Antti Masalin en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Federico Comfort de Hattrick, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Antti Masalin en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 4.

RIVADA C.F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 34, el RIVADA va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Fernando Márquez, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): RIVADA va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Salah Bilhab va desviar el xut final de Mario Alberto Guezuruaga després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): RIVADA quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Dicky van Capelleveen va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 de partit, Olav Krohn va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Michaël Viau de RIVADA, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 71, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 236 Minuto 100 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Nils Risa haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a RIVADA al minut 100.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de RIVADA, Adam Watkins, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de RIVADA George Wandas no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Salah Bilhab es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Michaël Viau de RIVADA, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Salah Bilhab en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de RIVADA Dicky van Capelleveen, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Salah Bilhab. El marcador continuava 5 - 4.