Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A3X Team (1433613) - dinamo de mi bici (309003) » 673432109: T65/R3

Copa 673432109 Información oficial sobre el partido 673432109 en Hattrick

27.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 3

A3X Team Alineación oficial del equipo 'A3X Team' en el partido 0 - 5 dinamo de mi bici Alineación oficial del equipo 'dinamo de mi bici' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A3X Team Alineación oficial del equipo 'A3X Team' en el partido 0 - 2 dinamo de mi bici Alineación oficial del equipo 'dinamo de mi bici' en el partido
Tiene un resultado normal 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A3X Team

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Aliecer Guantes de Team es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 90 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Juan Jaquinot s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

dinamo de mi bici

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): dinamo va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 19. Bekir Dilvin va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Vinicio Salas de dinamo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 29 de partit.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 40 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de dinamo. A fi d'aconseguir el 0 - 3, van tocar-la en curt per tal que Andrés Bustamante xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Pablo Verea va augmentar l'avantatge de dinamo a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al minut 62, dinamo va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Pablo Verea, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34 Cristòfor Vilaginés va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Konradin Zawrel, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 205 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Andrés Bustamante era fer passades de llarga distància. Al minut 37 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Vinicio Salas però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 205 Minuto 47 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): dinamo va estar a punt de marcar quan Andrés Bustamante va fer una passada impressionant a Bekir Dilvin, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 280 Minuto 54 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Artem Shitik al minut 54.
  • 237 Minuto 62 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Carlos Gómez de la Blanca va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Geir Flatmo va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.