Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

K-MELOT (314981) - Patadonparriba FC (485948) » 673431827: T65/R3

Copa 673431827 Información oficial sobre el partido 673431827 en Hattrick

27.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 3

K-MELOT Alineación oficial del equipo 'K-MELOT' en el partido 3 - 2 Patadonparriba FC Alineación oficial del equipo 'Patadonparriba FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
K-MELOT Alineación oficial del equipo 'K-MELOT' en el partido 2 - 0 Patadonparriba FC Alineación oficial del equipo 'Patadonparriba FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

K-MELOT

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 19 gràcies a la jugada de Jörn von Gemmingen-Hornberg, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jeffrey van Wetten.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Christian Moe, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Carlos Longás va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de K-MELOT i 1 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de K-MELOT, Isidor Kvarnflod, col·locà la pilota just a les mans d'en Carlos Longás. El marcador: 1 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Adrian Orha de K-MELOT, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Carlos Longás en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Jeffrey van Wetten de K-MELOT anava molt fort i col·locat però Carlos Longás no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 1.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Mátyás Deszatnik anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a K-MELOT.

Patadonparriba FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Jorge Castellano per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Ritchie McKeever de Patadonparriba, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 16, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Patadonparriba van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Johan Höglius va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Patadonparriba va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Johan Höglius va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Jorge Castellano va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Patadonparriba que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 271 Minuto 99 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alfredo Paulín que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Patadonparriba Costantino Curto va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat David Hidalgo xutant per a Patadonparriba va fer anar la pilota just on la volia, però Lidan Karni, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Patadonparriba Mark Anthony del Valle va intentar enganyar Lidan Karni amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 1.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Patadonparriba Jeremey Randolph no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Lidan Karni es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador José Sanseverino de Patadonparriba va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.