Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD hivan (1416222) - Deportivo Cabrales (1588914) » 673431112: T65/R3

Copa 673431112 Información oficial sobre el partido 673431112 en Hattrick

27.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 3

CD hivan Alineación oficial del equipo 'CD hivan' en el partido 5 - 7 Deportivo Cabrales Alineación oficial del equipo 'Deportivo Cabrales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CD hivan Alineación oficial del equipo 'CD hivan' en el partido 3 - 1 Deportivo Cabrales Alineación oficial del equipo 'Deportivo Cabrales' en el partido
Tiene suerte 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,6 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD hivan

Goles Goles

  • 102 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Christoffer Pfeilsdorff de hivan va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 103 Minuto 40 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Silvério Henriques va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.
  • 111 Minuto 50 (Gol por el centro): Adam Pituch s'emportà una gran ovació del públic local al minut 50, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.
  • 190 Minuto 92 (Gol de falta): Al 92 minuts, El hivan va fer el 4-3. En Silvério Henriques va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Peleg Emden del hivan ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Arghun Qutlugh va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 34, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 201 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Jeff Hurn va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Silvério Henriques va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de hivan se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): En Adam Pituch va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 100 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Peleg Emden va estar a punt de sentenciar el partit al minut 100, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Lajos Brezovszky de hivan anava molt fort i col·locat però Vito Maínzo no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 4.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Bagrat Samelia anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a hivan.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de hivan Adrian Knapkiewicz va intentar enganyar Vito Maínzo amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 6.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Grigore-Ioan Corneschi de hivan va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Deportivo Cabrales

Goles Goles

  • 108 Minuto 17 (Gol evento especial imprevisible (general)): Diego Bausa Lopez de Deportivo va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Víctor Cacho que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Joaquín Recasens de Deportivo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 30 de partit.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Jorge Pérez Urbina va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 163 Minuto 101 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 4 al minut 101 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Albert Thió marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 18 (Ocasión evento especial rápido + pase): Marcos Vidal va marxar per velocitat al minut 18 i va fer una passada de la mort a Jorge Pérez Urbina, però aquest va fallar.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jorge Pérez Urbina ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joaquín Recasens.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Vasil Tonchev va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 5.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Deportivo, Jorge Pérez Urbina, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Deportivo Víctor Cacho no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Tomasz Bróg es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 7.