Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C. F. Colchoneros (1597346) - Real Albacete FC (1587416) » 673254618: T65/R2

Copa 673254618 Información oficial sobre el partido 673254618 en Hattrick

20.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 2

C. F. Colchoneros Alineación oficial del equipo 'C. F. Colchoneros' en el partido 4 - 3 Hortalizas F.C Alineación oficial del equipo 'Hortalizas F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
C. F. Colchoneros Alineación oficial del equipo 'C. F. Colchoneros' en el partido 9 - 1 Hortalizas F.C Alineación oficial del equipo 'Hortalizas F.C' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 9.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C. F. Colchoneros

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Igor Ziomek va donar a Colchoneros un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Gaspar Moreira es va introduir dins la defensa central al minut 24, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): En Romain Simoes de Colchoneros va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Markos Baranda va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local José Miguel Taboada va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Dani Brucart al minut 51 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Romain Simoes va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Davide Schubiger es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 14, Julio Carrión de Colchoneros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Hortalizas F.C

Goles Goles

  • 106 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 27 minuts, Emmanuel Mallard va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 2 - 1.
  • 151 Minuto 48 (Gol por el centro): Hortalizas van mostrar una bona compenetració quan al minut 48 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Rico Micheli va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 151 Minuto 77 (Gol por el centro): Un mica després, Ozan Ümit Korutürk de Hortalizas va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 41, quan un error defensiu va deixar Ozan Ümit Korutürk completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 53, Emmanuel Mallard de Hortalizas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.