Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PUNKY F.C. (796678) - Genicera Returns (1368880) » 673254193: T65/R2

Copa 673254193 Información oficial sobre el partido 673254193 en Hattrick

20.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 2

PUNKY F.C. Alineación oficial del equipo 'PUNKY F.C.' en el partido 1 - 3 Genicera Returns Alineación oficial del equipo 'Genicera Returns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
PUNKY F.C. Alineación oficial del equipo 'PUNKY F.C.' en el partido 1 - 3 Genicera Returns Alineación oficial del equipo 'Genicera Returns' en el partido
Tiene un resultado normal 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,1 % 1,9 % 83,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PUNKY F.C.

Goles Goles

  • 102 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Als 76 minuts, una gran jugada per l'esquerra de PUNKY va acabar amb la pilota als peus de Vladimiro Sciandrone que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): En Antonio Querejazu va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pep Lluís Torrellardona va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Víctor Cana Galindo va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 201 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Marc Guiteras no va entrar per centímetres.

Genicera Returns

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Tansel Kara que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 180 Minuto 54 (Gol de falta): Al minut 54, una falta xutada per Tansel Kara va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Genicera. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, Johan Wahrenberger va augmentar l'avantatge de Genicera a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Genicera va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Diego Cunvas va desviar el xut final de Terence Woestenburg després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Tansel Kara va marcar al minut 26 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Genicera quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Stefano Cammisa va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Morten Renken es va quedar sol davant del porter, al minut 73. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.