Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Corazones FC (1457922) - Ferpas Team (1581333) » 673253680: T65/R2

Copa 673253680 Información oficial sobre el partido 673253680 en Hattrick

20.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 2

Club Polideportivo Alcosa Alineación oficial del equipo 'Club Polideportivo Alcosa' en el partido 3 - 2 Ferpas Team Alineación oficial del equipo 'Ferpas Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Club Polideportivo Alcosa Alineación oficial del equipo 'Club Polideportivo Alcosa' en el partido 4 - 0 Ferpas Team Alineación oficial del equipo 'Ferpas Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Polideportivo Alcosa

Goles Goles

  • 109 Minuto 39 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Gabriel Cosca després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Ferpas Isaak Steger, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 0 - 1.
  • 110 Minuto 40 (Gol de falta): Al minut 40, Polideportivo van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En 萧 (Xiao) 瑞杰 (Ruijie) va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.
  • 124 Minuto 68 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 68 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan 萧 (Xiao) 瑞杰 (Ruijie) llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 79 minuts, el tirador de faltes del Polideportivo va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Abel Karanka, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Polideportivo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Raúl Abenoza en un 1 contra 1 amb el porter Antonio Prigol, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Polideportivo va anar a parar a la dreta de l'atac on en 萧 (Xiao) 瑞杰 (Ruijie), tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 es va veure una gran oportunitat per a Polideportivo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Diego Rodríguez Girón, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Ferpas Team

Goles Goles

  • 154 Minuto 89 (Gol de penalti): Al minut 89 els visitants van aconseguir el 3 - 2 quan Adolfo Duarte va afusellar el porter des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Es duien 13 minuts de partit jugats quan Adolfo Duarte va estar a punt de posar per davant a Ferpas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Urdinso Legunda va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Ilídio Fonseca Coelho quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 253 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 86 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Keshto Chopra amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.