Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chocolate Sexy (1421873) - Foment F.C. (437213) » 673253439: T65/R2

Copa 673253439 Información oficial sobre el partido 673253439 en Hattrick

20.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 2

Chocolate Sexy Alineación oficial del equipo 'Chocolate Sexy' en el partido 0 - 4 Foment F.C. Alineación oficial del equipo 'Foment F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Chocolate Sexy Alineación oficial del equipo 'Chocolate Sexy' en el partido 0 - 5 Foment F.C. Alineación oficial del equipo 'Foment F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chocolate Sexy

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Chocolate, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de José María Grau va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 239 Minuto 69 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En José María Grau va marxar de Dani Vidal en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Chocolate van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mahmoud Zein El Abedin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Foment F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Foment van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Juanma 'Tiburón' Méndez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Dani Vidal, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al 23 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Foment augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Dani Vidal es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24, Foment va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Carlos 'Delfín' Solana, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 de partit, Conan 'Detectiu' Iúca va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Bogdan Amariţei al minut 57, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Carlos 'Delfín' Solana, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 63 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Foment va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Foment quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jesús Ronda va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 Yiorgis Fotakis va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jesús Ronda, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Foment van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 87, però el xut de Juanma 'Tiburón' Méndez des de l'esquerra va sortir desviat.