Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pelonzetes Indians Club (1420535) - Real Apasionante (1457287) » 673253400: T65/R2

Copa 673253400 Información oficial sobre el partido 673253400 en Hattrick

20.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 2

Pelonzetes Indians Club Alineación oficial del equipo 'Pelonzetes Indians Club' en el partido 0 - 2 Tronchamozas Alineación oficial del equipo 'Tronchamozas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pelonzetes Indians Club Alineación oficial del equipo 'Pelonzetes Indians Club' en el partido 0 - 3 Tronchamozas Alineación oficial del equipo 'Tronchamozas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pelonzetes Indians Club

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del PIC sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Cătălin Rădulescu, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 13 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de PIC va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Marcus Magnusson va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Antonio Pani va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de PIC que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 216 Minuto 65 (Ocasión evento especial rápido + pase): Gert Weidmann va marxar per velocitat al minut 65 i va fer una passada de la mort a Sébastian Massé, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gert Weidmann de PIC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tronchamozas

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): El jugador de Tronchamozas Adrian Dinea va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 9 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Roland Läuchli va augmentar l'avantatge de Tronchamozas a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 12 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Roland Läuchli. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 de partit, Adrian Dinea va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Tomas Kvarnlius al minut 26, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Vanni Malagnini va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, el Tronchamozas va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Roland Läuchli s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de 拓也 (Takuya) 西田 (Nishida) després de 79 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Abidin Özel va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Artemio Fazari quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Abidin Özel, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 拓也 (Takuya) 西田 (Nishida) de Tronchamozas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tomas Kvarnlius de Tronchamozas es va guanyar la targeta groga merescudament.