Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

De BierMeester Brouwerij (123769) - Castolo F.C. (492237) » 673253381: T65/R2

Copa 673253381 Información oficial sobre el partido 673253381 en Hattrick

20.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 2

De BierMeester Brouwerij Alineación oficial del equipo 'De BierMeester Brouwerij' en el partido 2 - 1 Legio VII Gemina Alineación oficial del equipo 'Legio VII Gemina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
De BierMeester Brouwerij Alineación oficial del equipo 'De BierMeester Brouwerij' en el partido 4 - 1 Legio VII Gemina Alineación oficial del equipo 'Legio VII Gemina' en el partido
Tiene mala suerte 4.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De BierMeester Brouwerij

Goles Goles

  • 111 Minuto 27 (Gol por el centro): Eloi Castells s'emportà una gran ovació del públic local al minut 27, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Brouwerij va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 40 Ignacio Canoura va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Hubert Mega va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 24, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Brouwerij va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 33 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ignacio Canoura ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Eloi Castells de Brouwerij va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Hubert Mega, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pep Durà al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Hubert Mega va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dimitar Kalpakchiev de Brouwerij va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hubert Mega de Brouwerij amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Legio VII Gemina

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): Gemina agafava avantatge al minut 17 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Conrad Sacristà amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Isidro Ferrer va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Fabián Cabañero Martínez rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.