Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rua SP (49262) - Txantrea United (1431857) » 673253272: T65/R2

Copa 673253272 Información oficial sobre el partido 673253272 en Hattrick

20.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 2

Rua SP Alineación oficial del equipo 'Rua SP' en el partido 4 - 2 Marcklar F.C. Alineación oficial del equipo 'Marcklar F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Rua SP Alineación oficial del equipo 'Rua SP' en el partido 3 - 3 Marcklar F.C. Alineación oficial del equipo 'Marcklar F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,2 % 37,3 % 30,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rua SP

Goles Goles

  • 103 Minuto 39 (Gol por la derecha): Passava el minut 39 del matx, quan l'atent Alan Joyce va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Passat el minut 43 de joc, Marek Olszacki facilitava les coses al Rua amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 123 Minuto 84 (Gol por la derecha): El jugador Guillem Bacardit de Rua, després de 84 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Rua a 4 - 2. Pylyp Durepa va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Alan Joyce va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 35 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Rua la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pau Mayol de Rua va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Marcklar F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): Amb 9 minuts jugats, Florian-Marcel Heyna de Marcklar va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 137 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Wael Ghassan va anar a parar al cap de Štefan Čambor que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Marcklar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Javad Chamani Gourabi va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 215 Minuto 42 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Javad Chamani Gourabi va superar els defenses rivals per velocitat al minut 42 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Wael Ghassan ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 274 Minuto 49 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Sünke Neufelder que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Marcklar va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Abolfazl Banan va desviar el xut final de Konsta Piironen després d'una sèrie de rebots i molta confusió.