Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alcoy CF (438363) - roots reggae (487106) » 673253093: T65/R2

Copa 673253093 Información oficial sobre el partido 673253093 en Hattrick

20.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 2

tumacat's Alineación oficial del equipo 'tumacat's' en el partido 4 - 3 roots reggae Alineación oficial del equipo 'roots reggae' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
tumacat's Alineación oficial del equipo 'tumacat's' en el partido 2 - 0 roots reggae Alineación oficial del equipo 'roots reggae' en el partido
Tiene suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tumacat's

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36, tumacats aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Luis Atutxa va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): tumacats va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 37 Luis Atutxa va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Alexander Sberveglieri va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 138 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Alexander Sberveglieri la va rematar Luis Atutxa amb una magnífica volea que va fer pujar per a tumacats el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ireneusz Ilnicki al minut 65 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Luis Atutxa va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de tumacats va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Miguel Berniz va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pere Tortella.

roots reggae

Goles Goles

  • 190 Minuto 35 (Gol de falta): El 郭 (Guo) 广明 (Guangming) va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel reggae. 0-1.
  • 143 Minuto 66 (Gol de contra por la derecha): El jugador Tomás Rambures de reggae es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 4 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 143 Minuto 75 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de reggae va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Curro Solís Martagón, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Tomás Rambures va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Pedro Chilla, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): reggae va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 34, quan 郭 (Guo) 广明 (Guangming) va quedar-se sol davant el porter Pedro Chilla, però aquest va poder aturar el xut.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 Ole Weidekamp va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Pedro Chilla va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.