Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AD Ciringanillos (1455125) - LaPutaBanda (1436563) » 673253025: T65/R2

Copa 673253025 Información oficial sobre el partido 673253025 en Hattrick

20.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 2

AD Ciringanillos Alineación oficial del equipo 'AD Ciringanillos' en el partido 5 - 3 LaPutaBanda Alineación oficial del equipo 'LaPutaBanda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AD Ciringanillos Alineación oficial del equipo 'AD Ciringanillos' en el partido 3 - 0 LaPutaBanda Alineación oficial del equipo 'LaPutaBanda' en el partido
Tiene suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AD Ciringanillos

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Stefano Ronzoni va donar a Ciringanillos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Al minut 11, Ciringanillos va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de 莫 (Mo) 宗澤 (Zongze), que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Fernando Higuera ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Ciringanillos es posava per davant 3 a 2.
  • 123 Minuto 72 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 4 - 3 al minut 72 gràcies a la jugada de Torcuato Castroman, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Carlos Casillas, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 3 per a Ciringanillos.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 31 (Ocasión de falta): Dan Dragomir va sorprendre Albert Sardà amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42, Torcuato Castroman gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Albert Sardà va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Albert Baró va estar a punt d'avançar els locals al minut 57 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Luis Carlos Carsí una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 90, però una magnífica aturada de Albert Sardà va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Zafra de Ciringanillos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

LaPutaBanda

Goles Goles

  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): LaPutaBanda va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 32, quan José María Balenciaga, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 1.
  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 39 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a José María Balenciaga marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 161 Minuto 49 (Gol por el centro): Als 49 minuts de partit, Abdelhamid Omari de LaPutaBanda va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Paulo Abruñedo de LaPutaBanda va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 33 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Paulo Abruñedo va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.