Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ChinchillasFC (1435013) - Birras People (1371087) » 673252510: T65/R2

Copa 673252510 Información oficial sobre el partido 673252510 en Hattrick

20.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 2

ChinchillasFC Alineación oficial del equipo 'ChinchillasFC' en el partido 3 - 1 Birras People Alineación oficial del equipo 'Birras People' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
ChinchillasFC Alineación oficial del equipo 'ChinchillasFC' en el partido 3 - 4 Birras People Alineación oficial del equipo 'Birras People' en el partido
Tiene un resultado normal 3.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,1 % 36,1 % 34,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ChinchillasFC

Goles Goles

  • 141 Minuto 16 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de ChinchillasFC van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Anton Ungers.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de ChinchillasFC va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Christian Guerrero progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gunnar Kupsch va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Niko Karioja es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Niko Karioja.

Birras People

Goles Goles

  • 153 Minuto 35 (Gol por la derecha): Birras van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 35 quan Augusto José Pereira Saraiva sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Augusto José Pereira Saraiva ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 263 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Emilio López Negredo quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Óscar Desclergues va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 263 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El Birras creava perill des de la dreta al minut 59, però en Askhat Begisbaev, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Ciro Serio desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Víctor Zuricaray de Birras va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.