Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Olimpia C.F. (795616) - Tito_la's Fc (30964) » 673252342: T65/R2

Copa 673252342 Información oficial sobre el partido 673252342 en Hattrick

20.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 2

Olimpia C.F. Alineación oficial del equipo 'Olimpia C.F.' en el partido 4 - 6 Tito_la's Fc Alineación oficial del equipo 'Tito_la's Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Olimpia C.F. Alineación oficial del equipo 'Olimpia C.F.' en el partido 2 - 0 Tito_la's Fc Alineación oficial del equipo 'Tito_la's Fc' en el partido
Tiene suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olimpia C.F.

Goles Goles

  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, Bogdan Boţogan va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 112 Minuto 85 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Bogdan Boţogan va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 85.
  • 122 Minuto 101 (Gol por la izquierda): Al minut 101 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Olimpia va ser Teodovico 'El loco' Machado.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Johan van Eekeres va estar a punt d'acabar en gol al minut 8, però el porter visitant Ursin Perrine va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 24 minuts, en Teodovico 'El loco' Machado no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): En Bogdan Boţogan va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Olimpia va estar a punt de posar-se per davant al minut 87 però Bogdan Boţogan va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 94 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Teodovico 'El loco' Machado va estar a punt d'avançar els locals al minut 94 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 100 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 100 per blocar una centrada d'en Bendegúz Vécsey va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Olimpia.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bendegúz Vécsey de Olimpia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Bendegúz Vécsey de Olimpia anava molt fort i col·locat però Ursin Perrine no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Nikolasz Balogh va xutar fora per a Olimpia, el marcador es va quedar igual: 3 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Olimpia, Bertus Gerrijts, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Olimpia Dannie Brody va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Tito_la's Fc

Goles Goles

  • 174 Minuto 13 (Gol de penalti): Tito_las va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Sven-Olle Robertsson va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 173 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al minut 48 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Boudjemaa Haytour que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 163 Minuto 103 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 103 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Sven-Olle Robertsson marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Tito_las van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Boudjemaa Haytour va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dominik Sachs de Tito_las es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Sven-Olle Robertsson de Tito_las va executar el tir amb una gran tècnica posant el 3 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Tito_las Fabien Perreau no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Bertus Gerrijts es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Winit Sridee va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 6.