Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Neng's de Castefa (119214) - CD La Lagunilla (1600440) » 673251204: T65/R2

Copa 673251204 Información oficial sobre el partido 673251204 en Hattrick

20.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 2

Los Neng's de Castefa Alineación oficial del equipo 'Los Neng's de Castefa' en el partido 2 - 0 CD La Lagunilla Alineación oficial del equipo 'CD La Lagunilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Neng's de Castefa Alineación oficial del equipo 'Los Neng's de Castefa' en el partido 1 - 1 CD La Lagunilla Alineación oficial del equipo 'CD La Lagunilla' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,3 % 12,8 % 62,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Neng's de Castefa

Goles Goles

  • 108 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 7, en Simon Boudot la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Arturo Reina que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 130 Minuto 65 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Simon Boudot va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 65 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 56 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Neng's van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 56 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Simon Boudot, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 235 Minuto 57 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Baptiste Dubosq es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 57, però el porter va aturar el seu xut.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 86 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Kristian Skogerberg, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 64, Alan Brookshaw de Neng's va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

CD La Lagunilla

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 13 (Ocasión de contra de falta): Lagunilla va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Sandoa Icart va anar a parar a les mans del porter.
  • 251 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 85, quan un error defensiu va deixar Ādolfs Suveizda completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafael Ramírez.