Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E. SANT JAUME (308541) - Chiseira F.C. (1595807) » 673251139: T65/R2

Copa 673251139 Información oficial sobre el partido 673251139 en Hattrick

20.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 2

U.E. SANT JAUME Alineación oficial del equipo 'U.E. SANT JAUME' en el partido 3 - 4 Chiseira F.C. Alineación oficial del equipo 'Chiseira F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.E. SANT JAUME Alineación oficial del equipo 'U.E. SANT JAUME' en el partido 1 - 2 Chiseira F.C. Alineación oficial del equipo 'Chiseira F.C.' en el partido
Tiene suerte 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,6 % 3,9 % 77,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. SANT JAUME

Goles Goles

  • 108 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Apel·les Guilleumas és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Vojislav Iličević perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 115 Minuto 42 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Nereo Orla era molt més ràpid que el defensa Francisco Alberto Rivero Beato. Al minut 42, el jugador de JAUME va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 0.
  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 77 gràcies a la jugada de Saša Vitaljić, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Chiseira F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Eduardo Camón va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 1 per a Chiseira.
  • 186 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Chiseira va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Cosmin Rogoveanu, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 2 - 2.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 82 minuts, el tirador de faltes del Chiseira va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Carlo Palombo, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 3 pujava al marcador.
  • 170 Minuto 83 (Gol de falta): Chiseira va passar a dominar el partit per 3 - 4 després d'un golàs de falta de Boryslav Karavan.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Chiseira va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Benedetto Biscazzi va desviar el xut final de Klaus Leeb després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eduardo Camón.
  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Boryslav Karavan de Chiseira va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Eduardo Camón va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.