Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Super Helike (1421539) - Mañariako taldea (313703) » 673251085: T65/R2

Copa 673251085 Información oficial sobre el partido 673251085 en Hattrick

20.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 2

Super Helike Alineación oficial del equipo 'Super Helike' en el partido 1 - 4 Mañariako taldea Alineación oficial del equipo 'Mañariako taldea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Super Helike Alineación oficial del equipo 'Super Helike' en el partido 1 - 4 Mañariako taldea Alineación oficial del equipo 'Mañariako taldea' en el partido
Tiene un resultado normal 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,2 % 0,2 % 93,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Super Helike

Goles Goles

  • 111 Minuto 11 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Alessandro Ronzoni va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Helike empatava el partit, 1 a 1, al minut 11.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Stefano Arcione del Helike ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Igor Pecha va estar a punt de marcar al minut 36 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El Helike va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Fabrizio Soto la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Thomas Borsari de Helike va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de David Boleslav va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 83 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jens-Peter Badesteig.
  • 513 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83 del partit, Jens-Peter Badesteig de l'equip Helike, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Mañariako taldea

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): Amb 11 minuts jugats, Haggi Dahmani de Mañariako va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Joan Antòni Trullàs quedar desmarcat i marcar per a Mañariako al minut 35. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 71 de partit va donar a Mañariako l'avantatge per 1 - 3. Joan Antòni Trullàs en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 80, Mañariako va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Oxarra Mongaburu.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 42 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Joan Antòni Trullàs de Mañariako va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Saverio Fenollar que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 208 Minuto 84 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Haggi Dahmani de Mañariako va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Björn Strauch que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Oxarra Mongaburu, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 86 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Mañariako va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Saverio Fenollar de Mañariako va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 88 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Rubén Aceijas es va quedar sol davant del porter, al minut 89. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.