Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lillpapaya (1579095) - H.F.C. LA RÚA (778925) » 673250833: T65/R2

Copa 673250833 Información oficial sobre el partido 673250833 en Hattrick

20.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 2

Lillpapaya Alineación oficial del equipo 'Lillpapaya' en el partido 0 - 1 H.F.C. LA RÚA Alineación oficial del equipo 'H.F.C.  LA RÚA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lillpapaya Alineación oficial del equipo 'Lillpapaya' en el partido 2 - 0 H.F.C. LA RÚA Alineación oficial del equipo 'H.F.C.  LA RÚA' en el partido
Tiene mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lillpapaya

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 34 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Lillpapaya va ser a punt de marcar al minut 34, quan el seu jugador Florian Fruchart va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Fryderyk Szczeszek no va ser aprofitada per en Florian Fruchart que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Lillpapaya va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 86 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop René Sterncker ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): Lillpapaya va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan José María Corbarán va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Carlos Garezaybar.
  • 212 Minuto 112 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Lillpapaya Fryderyk Szczeszek quasi va assolir l'empat al minut 112 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 113 (Ocasión por la izquierda): Skaistuolis Černilovas va estar a punt d'empatar per a Lillpapaya quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Carlos Garezaybar va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Camelia de Lillpapaya es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fryderyk Szczeszek de Lillpapaya amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

H.F.C. LA RÚA

Goles Goles

  • 141 Minuto 93 (Gol de contra por el centro): El RUA era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Moisés Camces Grandes va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 27, el RUA estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Ramon Maria Benages va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del RUA sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Aday Núñez, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 35 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): RUA van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 67, però el xut de Moisés Camces Grandes des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 218 Minuto 85 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip RUA Rafael Eristain quasi marca al minut 85 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Javier Dosma l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.