Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.M El Barrio (121072) - La Comarca del Duende (1436382) » 673250550: T65/R2

Copa 673250550 Información oficial sobre el partido 673250550 en Hattrick

20.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 2

Phoenix Risings Alineación oficial del equipo 'Phoenix Risings' en el partido 0 - 7 La Comarca del Duende Alineación oficial del equipo 'La Comarca del Duende' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Phoenix Risings Alineación oficial del equipo 'Phoenix Risings' en el partido 1 - 7 La Comarca del Duende Alineación oficial del equipo 'La Comarca del Duende' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Phoenix Risings

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Virgili Queraltó va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Phoenix se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26, Garrett Shiflett quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 209 Minuto 50 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Coré Valdeón van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Roberto Villapún a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

La Comarca del Duende

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Rafael Pardo va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 180 Minuto 27 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Alberto Jara de Comarca va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 27.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ignacio Villar va augmentar l'avantatge de Comarca a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 138 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Aser Juárez Yepes arribés a peus de Tzvetan Chekov, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Comarca el 0 - 4.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65, Alberto Jara va augmentar l'avantatge de Comarca a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Rafael Pardo va ser l'anotador del 0 - 6.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Alberto Jara de Comarca va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 7 al minut 90. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Aser Juárez Yepes que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Roberto Villapún al minut 77, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rafael Pardo de Comarca es va guanyar la targeta groga merescudament.