Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 671954261

Liga 671954261 Información oficial sobre el partido 671954261 en Hattrick

11.04.2021 10:15:00

PFC"Moj Klub" Minsk Alineación oficial del equipo 'PFC"Moj Klub" Minsk' en el partido 1 - 0 Fanipol Alineación oficial del equipo 'Fanipol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PFC"Moj Klub" Minsk Alineación oficial del equipo 'PFC"Moj Klub" Minsk' en el partido 2 - 0 Fanipol Alineación oficial del equipo 'Fanipol' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PFC"Moj Klub" Minsk

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Abba Hassan Salameh va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de PFC"Moj, Roger Gillberg, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 26 (Ocasión de falta): En Marcello Cervo es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 230 Minuto 61 (Ocasión de falta): Marcello Cervo va sorprendre Pieter-Jan Westhof amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 235 Minuto 62 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Faisal Saif Al-Mashrafy gairebé marca per a PFC"Moj al minut 62 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 234 Minuto 69 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 69 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Marcello Cervo estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.

Fanipol

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): El Fanipol va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 14, però en Artem Nedospasov va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): En Peter Öhhult va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Fanipol van sortir al contraatac al minut 42, però Richárd Kosztolányi va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.