Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Union F.S. (492256) - Atletico Vetusta (438395) » 670635567: T65/J10/VII

Liga 670635567 Información oficial sobre el partido 670635567 en Hattrick

20.03.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 10 / VII.960 (38996)

Batidor Alineación oficial del equipo 'Batidor' en el partido 1 - 2 U.D. Arenzana Alineación oficial del equipo 'U.D. Arenzana' en el partido
Enrique Cincunegui (60') 1 - 0
1 - 1 Oswald Cuper (74')
1 - 2 Oswald Cuper (90')
Batidor Alineación oficial del equipo 'Batidor' en el partido 1 - 2 U.D. Arenzana Alineación oficial del equipo 'U.D. Arenzana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Batidor Alineación oficial del equipo 'Batidor' en el partido 0 - 6 U.D. Arenzana Alineación oficial del equipo 'U.D. Arenzana' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Batidor

Goles Goles

  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Batidor van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Enrique Cincunegui va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): César Moliner va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Batidor que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Batidor Sabin Irigoihen quasi marca al minut 30 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Kostobaro Errenteria l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tomás Fonseca de Batidor la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

U.D. Arenzana

Goles Goles

  • 163 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 74 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Oswald Cuper.
  • 172 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Arenzana va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 90. Oswald Cuper va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 10 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Alberto Carballo al minut 10 semblava entrar, però Federico Zambrana va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Alberto Carballo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Javier Martínez Cabezón quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Sergio González va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Federico Zambrana, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alberto Carballo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Oswald Cuper de Arenzana va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.